Hubungi Kita

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

 

Shanghai Weyer Electric Co., Ltd.

Alamat

No.6 Hangming Road, Pudong New District, Shanghai, China

Telpon

0086-21-63802020

Jam

Moday-Jumuah: 8: 30 esuk-5: 00 sonten

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?