Advanteges Kita

  • Quality Products

    Produk Kualitas

    Produk liwat proses sing akeh, tliti tliti
  • Rich in Variety

    Sugih Ragam

    Kabeh jinis produk baja
  • Quick Delivery

    Pangiriman Cepet

    Sampeyan bisa nampa produk sajrone 30 dina
  • Quality Service

    Layanan Kualitas

    Layanan pra-penjualan lan layanan purna jual berkualitas, hubungi 24 jam, kabeh cuaca mbukak

Madeg ing taun 1999, Shanghai Weyer Electric Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine produksi kelenjar kabel, alat kelengkapan tabung lan tabung, rantai kabel lan konektor plug-in. Kita minangka panyedhiya solusi sistem proteksi kabel, nglindhungi kabel ing lapangan kayata kendaraan energi anyar, sepur, peralatan aerospace, robot, peralatan pembangkit listrik tenaga angin, peralatan mekanik, mesin konstruksi, instalasi listrik, lampu, lift, lsp. Kanthi luwih saka Pengalaman 20 taun kanggo sistem proteksi kabel, WEYER wis entuk reputasi saka para pelanggan lan pangguna pungkasan ing omah lan luar negeri.

Pelanggan Kita

902397dda144ad34b0343631d0a20cf430ad85f9
partner22
partner_03
partner_04
partner_05
partner_06
partner_07
partner_08