Produk

Kelenjar multi-fungsi

  • Metal Cable Gland (Metric thread)

    Kelenjar Kabel Logam (Utas metrik)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam kanggo kabel waja digawe saka kuningan berlapis nikel (Pesenan No .: HSM-KZ), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-KZ) lan aluminium (No Pesen: HSMAL-KZ).
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (Utas Metrik / Pg)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel EMC sing digawe saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EMV.T), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EMV.T) lan aluminium (Nomer Pesenan: HSMAL-EMV. T).
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (Utas Metrik / Pg)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel EMC sing digawe saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EMV.SC), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EMV.SC) lan aluminium (Nomer Pesenan: HSMAL-EMV. SC).
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (Utas Metrik / Pg)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel EMC digawe saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EMV), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EMV) lan aluminium (Nomer Pesenan: HSMAL-EMV).
  • High-temp Metal Cable Gland with Multi Cores (Metric/PG thread)

    Kelenjar Kabel Logam suhu tinggi kanthi Multi Cor (Utas Metrik / PG)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam temp-dhuwur kanthi macem-macem intine sing digawe saka kuningan berlapis nikel (No Order: HSM.DS-M / nxd), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS.DS-M / nxd) lan aluminium (Pesenan Ora.: HSMAL.DS-M / nxd).
  • EMC High-temp Metal Cable Gland with Single Core (Metric thread)

    Kelenjar Kabel Logam EMC High-temp kanthi Inti Tunggal (Utas metrik)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel logam tempel EMC kanthi inti tunggal digawe saka kuningan berlapis nikel (Pesenan No .: HSM.DS-EMV.SC), baja tahan karat (Pesenan No .: HSMS.DS-EMV.SC) lan aluminium (Pesenan No .: HSMAL.DS-EMV.SC).