Produk

Kahanan lan Perlengkapan

  • Minitype 10 & 15 Series

    Minitype 10 & 15 Series

    Akeh ditrapake kanggo alat mesin sing dikontrol kanthi numerik, piranti elektronik, mekanisme watu dimensi, mekanisme kaca, mekanisme jendela jendhela, mesin cetak jetting plastik, manipulator, peralatan penanganan bobot, gudang otomatis, lsp.
  • 80 Series  Cable Chain

    Rantai Kabel 80 Series

    Akeh ditrapake kanggo alat mesin sing dikontrol kanthi numerik, piranti elektronik, mekanisme watu dimensi, mekanisme kaca, mekanisme jendela jendhela, mesin cetak jetting plastik, manipulator, peralatan penanganan bobot, gudang otomatis, lsp.
  • 60 Series  Cable Chain

    Rantai Kabel 60 Series

    Akeh ditrapake kanggo alat mesin sing dikontrol kanthi numerik, piranti elektronik, mekanisme watu dimensi, mekanisme kaca, mekanisme jendela jendhela, mesin cetak jetting plastik, manipulator, peralatan penanganan bobot, gudang otomatis, lsp.
  • 45 Series  Cable Chain

    Rantai Kabel 45 Seri

    Akeh ditrapake kanggo alat mesin sing dikontrol kanthi numerik, piranti elektronik, mekanisme watu dimensi, mekanisme kaca, mekanisme jendela jendhela, mesin cetak jetting plastik, manipulator, peralatan penanganan bobot, gudang otomatis, lsp.
  • 35 Series  Cable Chain

    35 Rantai Kabel Seri

    Saben bagean segmental saka rantai kabel plastik rekayasa bisa dibukak supaya gampang dipasang lan dirawat; Nalika digunakake, rantai plastik rekayasa kurang rame, anti abrasi, gerakan kacepetan dhuwur
  • 26 Series  Cable Chain

    Rantai Kabel 26 Seri

    Akeh ditrapake kanggo alat mesin sing dikontrol kanthi numerik, piranti elektronik, mekanisme watu dimensi, mekanisme kaca, mekanisme jendela jendhela, mesin cetak jetting plastik, manipulator, peralatan penanganan bobot, gudang otomatis, lsp.