Produk

Kelenjar Kabel Logam

  • Multi-hole Metal Cable Gland

    Kelenjar Kabel Logam multi-bolongan

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel logam multi-bolongan sing digawe saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM / nxd), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS / nxd) lan aluminium (Pesenan No .: HSMAL / nxd).
    Nxd: N nuduhake nomer bolongan, D nuduhake diameter bolongan.
  • Metal Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Kelenjar Kabel Logam (Utas Metrik / Pg / Npt / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam saka kuningan dilapisi nikel (Nomer Pesenan: HSM), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS) lan aluminium (Nomer Pesenan: HSMAL).