Produk

Kondisi Metalik Fleksibel

  • JSG-Type Enhanced Conduit

    Perangkat Enhanced JSG-Type

    Selang JSG yaiku kawat baja galvanis kanthi resistensi korosi sing apik dikepang ing inti tembok tabung JS, lan tahan panas sing apik, digunakake ing lingkungan suhu dhuwur.
  • Metal Conduit

    Saluran Logam

    Struktur saluran logam sheathing PVC / PU yaiku saluran logam galvanis tatu-Strip, sheathing PVC profil kecanthol lan belitan sabuk baja berlapis seng, struktur kecanthol, selubung TPU. Lampu tahan api yaiku V0 (UL94). Gelar proteksi yaiku IP68.
  • Metal Conduit

    Saluran Logam

    Keterangan singkat Gelar perlindungan yaiku IP40. Properti saluran logam fleksibel, regangan, tahan kompresi lateral. Struktur kasebut yaiku tatu sabuk baja berlapis seng, profil kecanthol lan saluran meteran galvanis kanthi tatu.
  • Stainless Steel Conduit

    Saluran Stainless Steel

    Selang logam stainless steel minangka bagean penting ing industri modern. Selang logam stainless steel digunakake minangka tabung proteksi kawat lan kabel kanggo kabel, kabel, sinyal instrumen otomatis, lan selang shower sipil, kanthi spesifikasi saka 3mm nganti 150mm. Selang logam stainless steel kanthi diameter cilik (diameter batin 3mm-25mm) umume digunakake kanggo nglindhungi sirkuit sensor penguasa optik presisi lan nglindhungi sirkuit sensor industri.
  • Metal Conduit With PVC Sheathing

    Saluran Logam Kanthi Sheathing PVC

    Tabung pelindung sing digunakake nganggo kabel lan kabel ing macem-macem bidang umume selang logam dilapisi tahan api PVC, sing ora mung bisa nglindhungi kabel lan kabel, nanging uga nyegah kebocoran percikan listrik; uga bisa ngatur garis lan entuk efek sing apik.
  • Metal Conduit With PU Sheathing

    Saluran Logam Kanthi Sheathing PU

    Selang logam sing dilapisi plastik digawe saka selang stainless steel lan selang logam galvanis, dilapisi lapisan bahan PU ing sadawane permukaan cekung lan cembung ing inti tembok tabung. Amarga kaunggulan bobot entheng, fleksibilitas sing apik, kekuatan sambungan karo aksesoris, kinerja listrik, resistensi minyak, resistensi percikan banyu, lsp. industri liyane.