Produk

Aksesoris

  • Tubing Cutter

    Pemotong Tubing

    Cahya, gampang digunakake. Desain kanggo nggunakake alat kanthi tangan siji, bobot entheng, ukuran kompak, akeh digunakake ing ruang sempit Nggunakake pengaruh, gampang dipotong tabung kanthi kekuatan sethithik Gampang kanggo ngilangi pipa ukuran gedhe.
  • T-Distributor And Y-Distributor

    T-Distributor Lan Distributor Y

    Kisaran suhu min-40 ℃, max120 ℃, jangka pendek150 ℃. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Bahan kasebut yaiku karet nitril utawa poliamida. Gelar proteksi yaiku IP66 / IP68.
  • Polyamide Tubing Clamp

    Clamp Tubing Poliamida

    Bahan kasebut yaiku poliamida. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Kisaran suhu min-30 ℃, maksimal 100 ℃, jangka pendek120 ℃. Flame-retardant yaiku V2 (UL94). Pemadaman mandhiri, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium, liwati RoHS, kanggo ndandani saluran kasebut.
  • Plastic Coupling

    Kopling Plastik

    Bahan kasebut yaiku karet poliamida utawa nitril. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Kisaran suhu min-40 ℃, maksimal 100 ℃, jangka pendek120 ℃. Flame-retardant yaiku V2 (UL94). Gelar proteksi yaiku IP68.
  • Plastic Connector

    Konektor Plastik

    Bahan kasebut yaiku poliamida. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Kisaran suhu min-40 ℃, maksimal 100 ℃, jangka pendek120 ℃. Gelar proteksi yaiku IP68.
  • High Protection Degree Flange

    Flange Gelar Proteksi Tinggi

    Gelar proteksi yaiku IP67. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Flame-retardant yaiku mandhiri, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium, liwati RoHS. Properti flange kanthi konektor umum utawa konektor siku nggawe konektor flange.