Produk

Kelenjar Kabel Plastik

  • Nylon Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Kelenjar Kabel Nylon (Utas Metrik / Pg / Npt / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kanggo kelenjar kabel nilon, kita bisa menehi warna abu-abu putih (RAL7035), abu-abu (Pantone538), abu-abu jero (RA 7037), ireng (RAL9005), biru (RAL5012) lan liya-liyane.
  • Anti-fracture Nylon Cable Gland (Metric/Pg/G thread)

    Kelenjar Kabel Nylon anti-fraktur (Utas Metrik / Pg / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, lan liya-liyane. Kita bisa menehi kelenjar kabel abu-abu putih (RAL7035), abu-abu terang (Pantone538), abu-abu jero (RA 7037 ), ireng (RAL9005), biru (RAL5012) lan warna liyane kaya sing sampeyan butuhake.
  • Nylon Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar Kabel Nylon (Utas Metrik / PG / NPT / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, lan liya-liyane. Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel abu-abu putih (RAL7035), abu-abu terang (Pantone538), abu-abu jero (RA 7037 ), kelenjar kabel-bukti ireng (RAL9005), biru (RAL5012) lan radiasi nuklir.