DUNIA WEYER

DUNIA WEYER

Sejarah WEYER

1999  perusahaan iki didegaké

2003  Sistem Manajemen Mutu ISO9001 sing disertifikasi

2005  Laboratorium modern lan level tinggi sing diadegake

2008  Produk kita liwati UL, CE

2009  Penjualan tahunan ngluwihi 100 yuta CNY kanggo kaping pisanan

2013  Sistem SAP dikenalake, perusahaan mlebu era manajemen sistem anyar

2014  Ditampa perusahaan teknologi tinggi lan produk merek Terkenal

2015  Entuk sertifikasi Sistem IATF16949; menang judhul "Merek Terkenal Shanghai" lan "Raksasa Teknologi Cilik"

2016  Reformasi saham sing rampung lan rencana entuk dhaptar diluncurake. Weyer Precision Technology (Shanghai) Co., Ltd. didegake.

2017   Unit Peradaban Shanghai sing dianugerahi; Produk kita wis liwati ATEX & IECEX

2018   Sertifikasi Masyarakat Klasifikasi DNV.GL; Weyer Precision diwiwiti

2019   20 taun mengeti WEYER

Pambuka Perusahaan

factory pic 111

Madeg ing taun 1999, Shanghai Weyer Electric Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine produksi kelenjar kabel, alat kelengkapan tabung lan tabung, rantai kabel lan konektor plug-in. Kita minangka panyedhiya solusi sistem proteksi kabel, nglindhungi kabel ing lapangan kayata kendaraan energi anyar, sepur, peralatan aerospace, robot, peralatan pembangkit listrik tenaga angin, peralatan mekanik, mesin konstruksi, instalasi listrik, lampu, lift, lsp. Kanthi luwih saka Pengalaman 20 taun kanggo sistem proteksi kabel, WEYER wis entuk reputasi saka para pelanggan lan pangguna pungkasan ing omah lan luar negeri.

factory pic 2
factory pic 3

Filsafat Manajemen

Kualitas minangka komponen penting ing filosofi perusahaan WEYER. Kita duwe tim manajemen kualitas sing efisien kanthi teratur lan sacara acak produk ing laboratorium internasional. Kita njamin kualitas produk miturut panggunaan normal lan nyedhiyakake layanan sawise cepet kanggo pangopènan produk. Manajemen kualitas kita disertifikasi miturut ISO9001 & IATF16949.

Teknologi nyebabake inovasi. Kita terus-terusan ngembangake lan nandur modal canggih, produksi inovatif, mesin lan teknologi. Kita duwe tim R&D sing kuat kanggo nggawe solusi desain anyar kanggo mbantu pangguna pungkasan nglindhungi keamanan kabel lan nambah keuntungan kanthi ekonomi. Kita uga duwe tim cetakan profesional kanggo nganyari struktur cetakan kanthi nggunakake teknologi cetakan paling anyar kanggo nambah kualitas produk lan nyuda biaya.

Weyer duwe konsep layanan dhuwur: nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing beda, merek lan cepet. Weyer mesthi menehi solusi paling apik kanggo proyek kasebut supaya sistem perlindungan sing sampurna. Weyer tansah ngirim tepat waktu kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan. Weyer mesthi nyedhiyakake layanan sawise efisien kanggo instalasi lan pangopènan.

Lini produksi

injection machine

1. Mesin Injeksi

material feeding center

2. Pusat Panganan Bahan

metal processing machine

3. Mesin Pangolah Logam

mould machine

4. Mesin Cetakan

Storage area

5. Area Panyimpenan

Storage area2

6. Area Panyimpenan 2

Jaminan Kualitas

IATF16949 2016 EN-1
IATF16949 2016 EN-2
ISO9001 2015english-1

Pusat Tes

high
4
222
DSC_0603
DSC_0543
test
IP
33333