Produk

GLAND CABLE-bukti sing mbledhos

  • Flame-proof Metal Cable Gland with Single Seal for Armored Cable (Metric/ NPT thread)

    Kelenjar Kabel Logam tahan api kanthi Segel Tunggal kanggo Kabel Lapis Baja (Utas Metrik / NPT)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EX4) lan baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EX4).
  • Flame-proof Metal Cable Gland with Single Seal (Metric/NPT thread)

    Kelenjar Kabel Logam tahan api kanthi Segel Tunggal (Utas Metrik / NPT)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel logam saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EX3) lan baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EX3).
  • Flame-proof Metal Cable Gland for Armored Cable (Metric/ NPT thread

    Kelenjar Kabel Logam tahan api kanggo Kabel Lapis Baja (Utas Metric / NPT

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam saka kuningan dilapisi nikel (Nomer Pesenan: HSM-EX) lan baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EX).
  • Flame-proof Metal Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar Kabel Logam tahan api (Utas Metrik / PG / NPT / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam saka kuningan dilapisi nikel (Nomer Pesenan: HSM-EX) lan baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EX).
  • Explosion-proof Metal Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar Kabel Logam Buktikan-ledakan (Utas Metrik / PG / NPT / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
    Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam saka kuningan dilapisi nikel (Nomer Pesenan: HSM-EX) lan baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EX).
  • Explosion-proof Nylon Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Kelenjar Kabel Nylon sing bisa dibledhos (Utas Metrik / Pg / Npt / G)

    Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, lan liya-liyane. Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel abu-abu putih (RAL7035), abu-abu terang (Pantone538), abu-abu jero (RA 7037 ), kelenjar kabel-bukti ireng (RAL9005), biru (RAL5012) lan radiasi nuklir.