SOLUSI

SOLUSI

Sepur

Weyer PA6 utawa PA12 conduit lan perlengkapan WQG, WQGM, WQGDM sing ana gandhengane digunakake ing industri sepur. Produk kasebut duweni sifat anti-geni sing apik, ora ana halogen, fosfor lan kadmium. Dheweke nduweni sertifikasi standar geni Eropa lan internasional babagan api lan asap, EN45545-2, R22 / R23.

railway

elevator

Lift

Salah sawijining pasar utama yaiku lift. Suwene iki, industri lift wis saya gedhe. Pipa weyer lan kelenjar kabel pas lan standar duwe peran protèktif ing industri iki. Yaiku anti-geni, anti-panas, duwe proteksi IP68 utawa IP69k sing apik. Kita wis entuk reputasi dhuwur saka pelanggan lift ing omah lan luar negeri.

Kendaraan Energi Anyar 

Limang taun kepungkur, kendaraan energi anyar nyebar ing China. Kita mbantu para pelanggan ngrancang solusi perlindungan kabeh. Kelenjar kabel EMC khusus Weyer lan konektor M23 disambut lan digunakake kabeh. Saiki kita isih melu ngrancang proyek internasional kanggo wilayah iki.

new energy vehicle
wind power

Angin Angin

Energi terbarukan sing digunakake ing jagad iki, proyek tenaga angin njaluk solusi proteksi dhuwur. Pipa stres mekanik sing dhuwur lan kelenjar kabel bisa memenuhi level proyek sing padha. Saluran, kelenjar kita dipasang ing generator, kothak kontrol suhu, baling-baling kacepetan variabel lan awak menara. 

Mesin

Sistem proteksi weyer kayata saluran lan kabeh jinis konektor utas nglindhungi saben jinis mesin ing industri iki. Produk kami akeh digunakake ing Facility Port, mesin tembakau, mesin injeksi, mesin mekanik, lan alat mesin dll.

machinery
lighting

Cahya

Lampu industri uga industri penting sing melu. Produk Weyer wareg akeh pelanggan ing macem-macem wilayah kanggo nggunakake Lampu. Kita wis ngrancang produk khusus kayata saluran suhu lan kelenjar suhu tinggi, produk V0 anti-geni lan tabung penuaan Panas miturut OC standar / T29106

Instalasi Listrik

Sistem proteksi weyer ora mung digunakake ing terminal listrik, nanging uga ing akeh jalur produksi lan robot otomatis. Jangkauan lengkap kanggo saluran lan konektor bisa nyukupi kebutuhan saben industri. Kelenjar kita wis lulus sertifikasi ATEX & IECEx kanggo wilayah sing mbebayani.

electrical installation
communication

Komunikasi

Saiki wayahe 5G. Kita tetep ngetrapake jaman. Tabung poliamida Weyer lan kelenjar vent udara bisa nyukupi kebutuhan proyek komunikasi. Ventilasi kita bisa njaga aliran udara sing dhuwur kanggo ngimbangi hawa panas lan hawa adhem ing njero utawa njaba kothak lan bisa nglindhungi kabel saka banyu lan bledug (IP67).