Produk

Tubing Bergelombang Plastik

  • Polyethylene Tubing for Cable Protection

    Tubing Polyethylene kanggo Perlindhungan Kabel

    Bahan pipa yaiku Polyethylene. Gampang nginstal lan instal, ngirit wektu banget. Bisa ditrapake ing bangunan mesin, peralatan listrik, lemari kontrol listrik. Gelar proteksi bisa tekan IP68, bisa nglindhungi kabel kanthi aman. Sifat tabung poliethelin yaiku tahan lenga, fleksibel, kaku kurang, permukaan mengkilap, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium sing dilewati RoHS.
  • Ultra Flat Wave Polypropylene Tubing

    Tubing Polipropilena Gelombang Flat Flat

    Bahan pipa yaiku polypropylene pp. Saluran polipropilena nduweni ciri kateguhan dhuwur, resistensi tekanan abot, resistensi nyandhang lan ora ana deformasi, kekuatan mekanik sing dhuwur, keluwesan sing rada kurang, lan isolasi listrik sing apik lan proteksi listrik mekanik. Ora ngemot halogen, fosfor, lan kadmium, liwati RoHS. Uga duwe resistensi kimia lan tahan korosi banget kanggo produk minyak, saengga kabeh sistem saluran bisa entuk efek proteksi utama
  • Polyamide Corrugated Tubing

    Tubing Bergelombang Polyamide

    Tabung nilon (poliamida), diarani pipa PA. Iki minangka jinis serat sintetis, kanthi sifat fisik lan kimia lan mekanik sing apik: resistensi abrasi, bisa digunakake ing kahanan pasir, sisa besi; lumahing Gamelan, nyuda resistensi, bisa nyegah teyeng teyeng lan ukuran; alus, gampang ditekuk, gampang dipasang lan gampang diproses.
  • Openable Tubing

    Tubing sing Bisa Dibukak

    Bahan kasebut yaiku poliamida. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL9005). Flame-retardant yaiku HB (UL94). kekuatan kimia dhuwur, properti kimia stabil, bebas halogen, stabilitas suhu dhuwur. Kisaran suhu min-40 ℃, maks110 ℃.
  • Openable Tubing

    Tubing sing Bisa Dibukak

    Bahan kasebut yaiku poliamida. Werna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL9005). Flame-retardant yaiku HB (UL94). Ora bakal ngganti bentuk saluran ing suhu dhuwur. Anti gesekan, properti kimia stabil, bebas halogen, elastisitas lentur sing apik. Kisaran suhu min-40 ℃, maks115 ℃, jangka pendek150 ℃.
  •  Flame Retardant Corrugated Polypropylene Conduit

     Kondisi Polipropilena Bergelombang Flame Retardant

    Bahan pipa yaiku polypropylene pp. Saluran polipropilena nduweni ciri kateguhan dhuwur, resistensi tekanan abot, resistensi nyandhang lan ora ana deformasi, kekuatan mekanik sing dhuwur, keluwesan sing rada kurang, lan isolasi listrik sing apik lan proteksi listrik mekanik.