Produk

Fittings Tubing Plastik

  • Openable Connector

    Konektor sing Bisa Dibukak

    Bahan konektor sing bisa dibukak lan locknut sing bisa dibukak yaiku poliamida formulasi khusus. Gelar proteksi yaiku IP50. Memadamake awake dhewe, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium (prentah RoHS kepenak). Range suhu min-30 ℃, max100 ℃, jangka pendek120 1. Wernane ireng (RAL 9005). Bisa cocog karo WYT open tubing. Bahan konektor sing bisa dibukak yaiku poliamida formulasi khusus. Kita duwe utas metrik lan utas PG.
  • Plastic Elbow Connector

    Konektor Siku Plastik

    Bahan konektor siku plastik yaiku poliamida. Kita duwe warna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Kisaran suhu min-40 ℃, max100 ℃, jangka pendek120 ℃. Flame-retardant yaiku V2 (UL94). Gelar proteksi yaiku IP66 / IP68. Tahan api: Pemadaman mandiri, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium, liwati RoHS. Bisa cocog karo kabeh tabung kajaba tabung WYK. Kita duwe utas metrik lan utas PG lan utas G.
  • Spin Coupler

    Spin Coupler

    Bahane yaiku kuningan berlapis nikel. Kisaran suhu min-40 ℃, maksimal 100 ℃. Nggunakake segel sing cocog, gelar Perlindhungan bisa nggayuh IP68. Kita duwe utas metrik lan utas PG lan utas G. Pemasangan gampang siku sekrup 45 ° / 90 ° lan tikungan bisa dipanggonke sajrone instalasi.
  • Metal Connector With Snap Ring

    Konektor Logam Karo Snap Ring

    Yaiku konektor tabung genggaman logam. Bahan awak yaiku kuningan berlapis nikel; segel diowahi karet. Gelar proteksi bisa nggayuh IP68. Range suhu min-40 ℃, max100 100, kita duwe utas metrik. Kauntungane yaiku pengaruh sing apik lan resistensi geter, lan tabung duwe fungsi ngunci intensitas tinggi.
  • Connector Conically Sealing With Strain Relief

    Konektor Sealing Kuciwo Kanthi Nyuda Galur

    Bahan kasebut yaiku poliamida. Nggunakake panyegelan O sing cocog ing kisaran clamping, IP66 / IP68, nggunakake permen karet sealing benang. Kita duwe warna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Kisaran suhu min-40 ℃, max100 ℃, 120 jangka pendek. Flame-retardant yaiku V2 (UL94). Pemadaman mandiri, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium, liwati RoHS. Bisa cocog karo kabeh tabung kajaba jinis WYK sing akeh banget. Kita duwe utas metrik lan utas PG.
  • Connector With Strain Relief With Metal Thread

    Konektor Kanthi Bantuan Galur Kanthi Benang Logam

    Bahan kasebut poliamida nganggo benang kuningan berlapis nikel. Gelar proteksi yaiku IP68, nggunakake permen karet sealing benang. Kita duwe warna abu-abu (RAL 7037), ireng (RAL 9005). Retardant semangat yaiku V2 (UL94). Kisaran suhu paling murah 40 40, maksimal 100 ℃, 120-jangka pendek. Pemadaman mandiri, bebas saka halogen, fosfor lan kadmium, liwati RoHS. Properti tahan resistensi sing apik banget, sambungan benang intensif tinggi, ngencengi kabel. Bisa cocog karo kabeh tabung kajaba jinis WYK sing akeh banget. Kita duwe utas metrik lan utas PG.