Produk

Kelenjar Kabel Logam EMC High-temp kanthi Inti Tunggal (Utas metrik)

Katrangan singkat:

Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel logam tempel EMC kanthi inti tunggal digawe saka kuningan berlapis nikel (Pesenan No .: HSM.DS-EMV.SC), baja tahan karat (Pesenan No .: HSMS.DS-EMV.SC) lan aluminium (Pesenan No .: HSMAL.DS-EMV.SC).


Detail Produk

Tag Produk

Kelenjar Kabel Logam EMC High-temp kanthi Inti Tunggal (Utas metrik)

222

Pambuka

Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.Kita bisa nyedhiyani sampeyan EMC dhuwur-temp logam kelenjar kabel kanthi inti tunggal digawe saka kuningan berlapis nikel (Pesenan No.: HSM.DS-EMV.SC), stainless steel (Pesenan No.: HSMS.DS-EMV.SC) lan aluminium (Pesenan No .: HSMAL.DS-EMV.SC).

Bahan: Awak: kuningan dilapisi nikel; sealing: karet silikon; spring: SS304
Range Suhu: Min -50, Maksimum 200
Gelar proteksi: IP68 (IEC60529) kanthi cincin O sing cocog ing kisaran penjepit sing ditemtokake
Properti:  
Sertifikasi: CE, RoHS

Spesifikasi

(Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen mbutuhake ukuran utawa utas liyane sing ora kalebu ing dhaptar ing ngisor iki.)

Artikel No.

Terminal sing nyambung

Tameng sing efektif

Range clamping

Utas

Ukuran kunci

A

B

C

F

S

HSM.DS-EMV.SC-M20 / 13

14

6 ~ 12

9 ~ 13

M20X1.5

24

HSM.DS-EMV.SC-M25 / 17

19

9 ~ 16

14 ~ 17

M25X1.5

30

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 18

21

13 ~ 17

14 ~ 18

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 20

23

13 ~ 19

16 ~ 20

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 22

23

13 ~ 21

17 ~ 22

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 25

26

16 ~ 24

21 ~ 25

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M36 / 25

26

16 ~ 24

21 ~ 25

M36X2.0

40

HSM.DS-EMV.SC-M40 / 25

26

16 ~ 24

21 ~ 25

M40X1.5

45

Pengepakan

3333

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan