Produk

Kelenjar Kabel EMC (Utas Metrik / Pg)

Katrangan singkat:

Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel EMC sing digawe saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EMV.T), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EMV.T) lan aluminium (Nomer Pesenan: HSMAL-EMV. T).


Detail Produk

Tag Produk

Kelenjar Kabel EMC (Utas Metrik / Pg)

6666

Pambuka

Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.Kita bisa nyedhiyakake kelenjar kabel EMC sing digawe saka kuningan berlapis nikel (Nomer Pesenan: HSM-EMV.T), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-EMV.T) lan aluminium (Nomer Pesenan: HSMAL-EMV. T).

Bahan: Awak: kuningan dilapisi nikel; spring: SS304; sealing: karet silikon
Range Suhu: Min -50, Maksimum 200
Gelar proteksi: IP68 (IEC60529) kanthi cincin O sing cocog ing kisaran penjepit sing ditemtokake
Properti: Resistensi getaran lan pengaruh, sesuai karo IEC-60077-1999.
Jinis perisai: Segitiga Spring
Sertifikasi: CE, RoHS

Spesifikasi

(Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen mbutuhake ukuran utawa utas liyane sing ora kalebu ing dhaptar ing ngisor iki.)

Artikel No.

Terminal sing nyambung

Tameng sing efektif

Range clamping

Utas

Ukuran kunci

A

B

C

F

S

HSM.ZX-EMV.T-M20 / 14

14

8 ~ 13

10 ~ 14

M20X1.5

24

HSM.ZX-EMV.T-M25 / 17-S

17.5

11.5 ~ 16

13 ~ 17

M25X1.5

30

HSM.ZX-EMV.T-M25 / 17

19

13 ~ 16

14 ~ 17

M20X1.5

30

HSM.ZX-EMV.T-M25 / 20

19

13 ~ 18

16 ~ 20

M25X1.5

30

HSM.ZX-EMV.T-M32 / 21

22

14 ~ 20

17 ~ 21

M32X1.5

36

HSM.ZX-EMV.T-M32 / 25

25

17 ~ 24

21 ~ 25

M32X1.5

36

Lamaran

777777

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan