Produk

Kelenjar Kabel Logam (Utas metrik)

Katrangan singkat:

Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.
Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam kanggo kabel waja digawe saka kuningan berlapis nikel (Pesenan No .: HSM-KZ), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-KZ) lan aluminium (No Pesen: HSMAL-KZ).


Detail Produk

Tag Produk

Kelenjar Kabel Logam (Utas metrik)

HSM-KZ_

Pambuka

Kelenjar kabel biasane digunakake kanggo njepit, ndandani, nglindhungi kabel saka banyu lan bledug. Iki digunakake kanthi akeh ing lapangan kayata papan kontrol, peralatan, lampu, peralatan mekanik, sepur, motor, proyek lsp.Kita bisa nyedhiyani kelenjar kabel logam kanggo kabel waja digawe saka kuningan berlapis nikel (Pesenan No .: HSM-KZ), baja tahan karat (Nomer Pesenan: HSMS-KZ) lan aluminium (No Pesen: HSMAL-KZ).

Bahan: Awak: kuningan dilapisi nikel; segel: poliamida; sealing: karet modifikasi
Range Suhu: Min -40, Maksimum 100, Jangka pendek 120
Gelar proteksi: IP68 (IEC60529) kanthi cincin O sing cocog ing kisaran penjepit sing ditemtokake
Properti: Resistensi getaran lan pengaruh, sesuai karo IEC-60077-1999.
Aplikasi: Bangunan mesin, peralatan listrik, lemari kontrol listrik
Sertifikasi: CE, RoHS

Spesifikasi

(Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen mbutuhake ukuran utawa utas liyane sing ora kalebu ing dhaptar ing ngisor iki.)

Artikel No.

Utas

Range clamping

AG

GL

(H)

SW1 / SW2 / SW3

Paket

 

Ukuran

mm

mm

mm

mm

mm

Unit

* HSM-KZ-M16-DL

M16 × 1,5

5 ~ 10

16

10

35.5

20/21/21

16

* HSM-KZ-M20-L

M20 × 1,5

6 ~ 12

20

10

37

23/23/23

16

* HSM-KZ-M20-DL

M20 × 1,5

8 ~ 14

20

10

37

24/26/24

16

* HSM-KZ-M20-TDL

M20 × 1,5

10 ~ 16

20

10

38

28/28/28

9

* HSM-KZ-M25-L

M25 × 1,5

10 ~ 16

25

12

38

28/28/28

9

* HSM-KZ-M25-DL

M25 × 1,5

13 ~ 18

25

12

42

30/30/30

9

* HSM-KZ-M25-TDL

M25 × 1,5

15 ~ 22

25

12

43

36/36/36

18

* HSM-KZ-M32-L

M32 × 1,5

15 ~ 22

32

12

43

36/36/36

9

* HSM-KZ-M32-DL

M32 × 1,5

18 ~ 25

32

12

47

40/40/40

4

* HSM-KZ-M40-L

M40 × 1,5

22 ~ 30

40

15

51

45/45/45

4

* HSM-KZ-M50-L

M50 × 1,5

30 ~ 38

50

15

58

50/58/58

2

* HSM-KZ-M50-DL

M50 × 1,5

37 ~ 44

50

15

59

65/65/60

2

* HSM-KZ-M63-L

M63 × 1,5

37 ~ 44

63

15

59

65/65/60

1

* HSM-KZ-M63-DL

M63 × 1,5

42 ~ 53

63

15

65

75/75/70

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan